Declarati executorului ceea ce ati scris aici si ca nici unul dintre bunurile fostului locatar nu se mai afla in imobilul inchiriat. Acesta nu poate pune sechestru pe nimic.
"Declarati executorului ceea ce ati scris aici si ca nici unul dintre bunurile fostului locatar nu se mai afla in imobilul inchiriat. Acesta nu poate pune sechestru pe nimic."
Se pare ca am ales gresit calea de a lua legatura cu executorul prin e-mail, intrucat acum am primit o scrisoare adresata mamei mele (proprietara imobilului) prin care i se solicita sa comunice executorului "lista bunurilor mobile aflate in proprietatea debitoarei" (firmei fostului chirias) si care se afla in imobilul nostru, "precum si raporturile locative intre Dvs. si acesta". La sfarsit sunt amenintari cu executarea silita cu ajutorul fortei publice si cu "instituirea sechestrului asupra tuturor bunuruilor aflate in imobilul proprietatea Dvs.". Scrisoarea este insotita de o adresa a Primariei in care executorului i se comunica faptul ca la adresa respectiva figureaza cu rol fiscal mama mea, iar firma nu figureaza cu bunuri mobile sau imobile. De asemenea, Primaria se angajeaza sa nu mai elibereze certificat de rol fiscal pana nu se va solutiona aceasta problema.
Cum e posibil asa ceva? Poate veni executorul sa puna sechestru pe bunurile noastre??? Ce putem face pentru a desfiinta sediul acestei firme de la adresa noastra?
~ final discuție ~