Buna dimineata,
In mai 2010 am contractat un credit de la o societate financiara nebancara cu ipoteca.
Spre sfarsitul anului 2010 am intrat in imposibilitate de plata, iar in aprilie anul acesta s-a inceput executarea silita.
Debitul nu a fost calculat corect, motiv pentru care am facut contestatie la executare, dar executarea silita nu s-a suspendat.
In momentul de fata este proces pe rol cu creditoarea, iar instanta a solicitat expertiza financiar contabila. Expertiza financiar contabila a aratat ca debitul nu a fost corect calculat, iar suma pretinsa de creditoare este mult mai mare, cu aproape 15000 lei.
Si am vazut ca instanta a dat ca ultim termen 8 decembrie pentru a se pronunta.
Dar pe 29 noiembrie este a doua licitatie pentru vanzare.
Cum anume pot proceda sa aman acesta vanzare dupa data de 8 decembrie cand si instanta se pronunta asupra debitului exact si corect?
Sa ma adresez executorului cu o adresa de la judecatoarie si sa arat acest lucru?
multumesc
Daca nu ati solicitat suspendarea in actiune nu se suspenda nimic. Va recomand sa solicitati suspendarea in cadrul actiunii si sa depuneti cautiunea stabilita pentru a suspenda executarea pana la solutionarea contestatiei!