avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Avocat Deva
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Avocat Deva

Imi poate recomanda cineva un avocat serios din Hateg (eventual din Deva)?
Cel mai recent răspuns: Natalia Negrea , Avocat 20:52, 30 Iunie 2011
personal nu stiu pe nimeni acolo, dar va recomand sa analizati:

1. Baroul Hunedoara
Deva, Str. luliu Maniu nr.l bl. A, parter, cod 330021, jud. Hunedoara
Telefon: (0254) 213.846; Fax: (0254) 219.829
2.
[ link extern ]
Sau puteti incerca sa gasiti in sectiunea de consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...
Multumesc pentru raspunsuri; am intrebat in ideea ca poate cineva de pe forum a colaborat efectiv cu un avocat din Hateg sau Deva.
Da, cunosc un avocat excelent din Deva pe care l-am cunoscut personal , insa acum este plecat in Spania (Madrid).
Se chiama abogado CIPRIAN GALAON si il recomand cu deosebita distinctie profesionala . Adresa sa de e-mail este cipriangalaon@orange.es
Daca procesul dvs este important poate veni, decizia ii apartine, sau in caz contrar va poate recomanda un alt coleg din zona solicitata !

Cu sitima ,
Av AIG
sunt avocat din Deva...depinde mult si de speta pe care o ai ca sa-ti pot recomanda: penalis, civilist, etc. Avocati cunoscuti ca seriosi si cu onorarii de bun simt sunt multi: din pacate ar fi ilegal sa iti recomand citeva nume dar daca mergi pina la Barou ( in spate la mag Tineretului) si le rogi pe secretare cred ca pot sa te indrume care pe ce sunt specializati. Sper sa ajute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu proprierate Eva62 Eva62 Buna ziua! As vrea un sfat. Pentru un teren s-au pornit doua procese de anulare a Titlului de Proprietate. Unul de catre Primarie, si unul de cineva (un ... (vezi toată discuția)
Avocat(a) foarte buna swirlpeepz swirlpeepz Buna seara, poate imi poate recomanda cineva un (o) avocat (a) extrem de bun (a) in drept civil din Brasov. Legea 10, legea 221. Sint cetatean strain, in ... (vezi toată discuția)
Fostul barou constitutional jramona jramona An inteles ca fostul Barou constitutional ar fi intrat in legalitate si se poate inscrie orice absolvent de drept fara examen. Stie cineva mai multe detalii? (vezi toată discuția)