avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card Credit

Buna ziua,am si eu o intrebare,am avut un card de credit si in timp ce achitam ratele la el,am ramas fara un loc de munca si astfel nu am mai putut ahita datoria care acum a crescut destul de mult.Mam angajat si acum mi sa pus proprire pe salariu,intrebarea mea este daca pot face ceva pt a achita eu lunar o suma deoarece m-am interesat la banca si suma pe care mi-o opresc ei din salariu e destul de mica pt a incepe sa acopere datoria pe care o am.nu vreau sa fug de aceasta responsabilitate,,caut aceasta procedura de a achita eu datoria deoarece in primul rand as putea achita mai mult decat cei 30% pe care mi-i opresc ei si plus vreau totodata sa ma asigur ca nu voi fi data afara,deoarece lucrez la patron si in ziua de azi e destul de greu cu ei.Daca as fi data afara nu as mai putea achita deloc,tocmai din acest motiv vreau sa caut o solutie prin care sa pot achita eu personal datoria.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: felixsergiu , utilizator 12:52, 23 Noiembrie 2011
sa platiti.. va duceti la banca cu banii cash si platiti cat mai mult pentru a va ridica poprirea..
mergeti la banca si completati o solicitare prin care cereti sa platiti mai mult de o treime din salariu,deoarece prin lege banca nu poate lua mai mult fara acordul dvs.
Pai si prin aceasta solicitare completata voi putea sa depun eu toti banii fara sa imi fie opriti si de sefi?
daca vi se retine 1/3 din salariu, inseamna ca aveti acces la restul de 2/3 din bani. Din acesti bani, ori depuneti la casieria bancii cu destinatia rambursare credit catre poprire, ori daca ii aveti in cont, faceti solicitarea de mai sus. Sefii dvs nu pot dispune de restul de bani, vi-i elibereaza in mana si dvs faceti ce vreti cu ei, asa spune legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu cornel2222 cornel2222 Buna ziua ! Am o nelamurire in cazul unei popriri . Am avut un credit mai vechi pe care nu am reusit sa il mai achit ,acum mi sa pus poprire pe salariu dar in ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)