avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziua ! Am o nelamurire in cazul unei popriri . Am avut un credit mai vechi pe care nu am reusit sa il mai achit ,acum mi sa pus poprire pe salariu dar in acelasi timp mi sa blocat si contul de salariu cu toate ce cei de la firma unde lucrez opresc ei suma datorata catre poprire eu am si contul blocat ,inteleg ca trebuie sa platesc si voi plati dar vreau doar sa stiu daca o data ce mi se opreste direct de la firma banii pentru acea poprire este legal sa am si contul blocat tinand cont de faptul ca este doar contul de salariu ,lunar trebuie sa sun la banca sa mi se deblocheze contul sa pot scoate restul din salariu si se intampla sa nu il deblocheze chiar in aceiasi zi si ramane deblocat doar cateva ore ,va multumesc pentru eventuale raspunsuri

Alte discuții în legătură

Sesizare.. anamariapitulice anamariapitulice Bună ziua! Am poprire pe salariu de 2 ani si contul de salariu blocat...desi lunar se virează banii in contul executorului judecătoresc acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna seara, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut ... (vezi toată discuția)