A avut loc un proces civil in care pt "nepredarea" unor polite de asigurare o firma de asigurari a obtinut o sentinta de plata a unor despagubiri....... in paralel legat de aceleasi fapte a fost solutionata o plingere penala impotriva mea prin scoatere de sub urmarire penala. Asi dori sa stiu daca sentinta civila mai poate fi pusa in aplicare dat fiind faptul ca in sarcina mea nu sa putut retine nici o culpa ?
Scoaterea de sub urmarire penala are loc cand exista invinuit sau inculpat in cauza si se constata ca:fapta nu exista; fapta nu este prevazuta de legea penala; fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni; fapta nu a fost savarsita de invinuit sau inculpat; faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii; exista vreuna dintre cauze care inlatura caracterul penal al faptei.
Suspendare cim
genus
Am contractul de munca suspendat in urma unei plangeri penale facuta de angajator conf. art 52 b din CM si decizia procurorului a fost de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)