avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... PROBLEME CU BANCPOST
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

PROBLEME CU BANCPOST

MA PUTETI AJUTA
UN COLEG ARE UN CARD LA BANCPOST DE 8500 RON DUPA 2 ANI A AJUNS LA 10000 RON , A PLATIT DOAR DOBANDA IN FIECARE LUNA , NU A SEMNAT CONTRACTUL SI NICI NU VOR SA IL DEA , A INCERCAT DE NENUMARATE ORI SA-I SCHIMBE ZIUA DE SCADENTA FIND PE 5 A LUNI SI EL IA SALARUL PE 15 ,CEI DE LA BANCA NU VOR SA SCHIMBE DATA PE MOTIV CA NU SE POATE ,CE ESTE DE FACUT , SA MEARGA LA OPC , SA-I DEA IN JUDECATA
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:36, 23 Noiembrie 2011
in primul rand sa depuna acte doveditoare si sa faca o cerere scrisa in acest sens, nu doar drumurile rezolva problema...iar daca nu se va ajunge la un consens nici de aceasta data, o solutie ar fi actiunea in instanta pentru clauza abuziva in contractul cu banca (este cu atat mai cudat cu cat spuneti ca nu a semnat un contract...etc..acesta este motiv de nulitate absoluta..)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)