avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii

Vreau sa deschid un magazin pentru comercializarea vinului vrac si a painii.L-am aranjat cum m-am priceput mai bine. Cum autorizez un astfel de magazin?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:54, 23 Noiembrie 2011
Va adresati ORC pentru deschidere punct de lucru si astfel obtineti certificatul constatator.
In cazul in care aveti acest certificat, va adresati Primariei in raza teritoriala a careia se afla punctul de lucru cu urmatoarele documente in vederea eliberarii autorizatiei de functionare si a fisei de valabilitate a acesteia:
- cerere tip, vizata de Serviciul Impozite si taxe din cadrul Primariei -Directia fiscala
- actul constitutiv al societatii
- certificat constatator si CUI-ul societatii
- autorizatie sanitara de functionare
- autorizatie de mediu (daca este cazul)
- extras CF si contract de inchiriere
- acordul colocatarilor (daca este cazul)
- schita spatiului
- contract de salubritate
- copie CI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei af ce autorizatii sunt necesare? cum se elibereaza? andrea1987 andrea1987 as vrea sa stiu daca pentru o afacere cu vanzare in amanunt (ex magazin vestimentar), am nevoie de autorizatie pentru mediu sau sanitar-veterinara? in cazul in ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)