avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as dori sa ma ajute cineva,sa imi raspunda cineva la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as dori sa ma ajute cineva,sa imi raspunda cineva la niste intrebari...

daca ar vrea cineva,sa se angajeze la smurd sau descarcerari ar trebui sa faca niste cursuri,sau o scoala ceva?multumesc
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 13:48, 23 Noiembrie 2011
Este doar o parere:
La SMURD stiu ca accepta voluntari, dar avand in vedere faptul ca la SMURD este nevoie de un minim de cunostinte medicale:cum sa dai o injectie, cum sa iei tensiunea, etc, din cate am inteles trebuie sa faci un anumit curs de aproximativ 1 an, si daca faceti dovada ca ati absolvit aceste cursuri puteti fi angajat.
Va sugerez sa va Interesati chiar la SMURD de aceste cursuri.
O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Adorjan Ramona, Consilier juridic
imi imaginez,ca trebuie sa faci niste cursuri,dar vroiam concret sa stiu.multumesc !!!!am sa ma informez la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare conform cor euprotopopescu69 euprotopopescu69 Conform legislatiei in vigoare as dori sa stiu daca pot fi incadrat ca gestionar avand ca studii scoala profesionala de 1an si sase luni absolvita dupa cele 10 ... (vezi toată discuția)
Certificat de competente profesionale agent de securitate dada_mim dada_mim Conform legii 333/2003 actualizata art 41 aliniat 5 se pot obtine certificate de competente profesionale fara a urma cursuri de calificare in anumite conditii. ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)