avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Informatii despre vanzare imobil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Informatii despre vanzare imobil

Buna,
detin mai multe imobile ,iar din cauza unor impozite mai vechi la Primarie ,acestia mi-au pus sarcina in cartea funciara pe cateva dintre imobile ,ca si valoare de cel putin 30 de ori echivalentul datoriei.
Momentan am un cumparator pentru un imobil si vreau ca suma integrala sa intre in contul primariei-impozite,dar acestia verbal mi-au spus ca nu pot sa imi elibereze sarcina sa imi dea ok pentru aceasta tranzactie pana nu achit datoria integrala.
Va rog sa imi spuneti daca exista o cale legala sa inchei aceasta tranzactie sau cui sa ma adresez mai sus ,deoarece mi se pare absurd ca eu sa nu pot vinde ce am., pentru a platii datoriile dar ei ma ameninta ca vor face asta.
Cum sa imi achit datoriile daca nu pot vinde nimic legal dar ei pot sa vanda si sub pret si oricum ??
Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: lipcei lucretia , utilizator 13:17, 26 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Credeti ca ar fi mai bine sa solicit in scris ceea ce doresc???
Iar daca nu sunt de acord ,cui ma pot adresa ???legal se poate cumva incheia tranzactia?
mersi
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui apartament ipotecat Evelyne31 Evelyne31 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Ce acte trebuie sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . ce pot face pentru a vinde o proprietate pe care ... daniel76R daniel76R Buna ziua . Ce pot face pentru a vinde o proprietate pe care am achitat-o integral dar vanzatorul nu a mers la notar sa incheie acea declaratie de confirmare ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legala Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna seara, Doresc sa achizitionez prin programul \\"Prima Casa\\" un imobil executat silit,care in afara de ipoteca pusa de banca la care a fost in litigiu,a ... (vezi toată discuția)