Joha a scris:
Vanzatorii vor avea nevoie de acodul Bancii , apoi fie incheiati o promisiune de vanzare cumparare si II dati un avans pt a achita restul de credit ramas, fie veti incheia contract de vanzare cumparare cu acordul scris al Bancii , partea din pret va fi destinata achitarii creditului si isi va lua Banca banii din acel cont si restul fie in numerar sau in akt cont, urmand ca Banca sa dea declaratie de radiere a ipotecii.
Buna ziua.
Am si eu o situatie si sper sa ma ajutati sa ma lamuresc.
Am cumparat in 2007 un apartament cu ipoteca,credit in CHF(franci elvetieni).Acum,deoarece nu mai pot suporta ratele,sunt in situatia de a vinde acest apartament.Am Acordul Bancii,este stabilita suma cu care pot sa il vand.
Intrebarea ar fi:
-ce trebuie sa platesc eu in aceasta situatie cind il vand?Ma refer la taxe,impozite,certificat energetic,notar, samd.
Ce poate Banca suporta din aceste costuri,daca suporta bineinteles.
Ideea este ca am platit 5 ani fara intirzieri,vand apartamenul(banca ia toti banii),ramin fara nici un acoperis si cu copilul in strada,mai ramin si cu datorii care trebuie sa le platesc pina mor.
Va multumesc foarte mult si astept raspuns cat mai repede cu putinta deoarece sunt presat din toate partile.
Cu stima,
Ionut