avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie intretinere minor

cate termene poate acorda instanta pentru a fi aduse de catre parat veniturile , avand in vedere ca acesta este avocat si se stie ca avocatura este o meserie liberala? Acesta oricum nu le va aduce iar eu m-am prevalat de faptul ca in sedinta UNBR-ului s-a stabilit o suma minima si una maxima la care avocatii trebuie sa-si plateasca darile . Daca instanta nu tine cont de asta ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: laura1964 , utilizator 12:42, 14 Decembrie 2011
instanta poate sa ceara de la barou o evidenta sau de la finante o copie dupa decizia de impunere
Banuiesc ca a fost ceruta insa .... corb la corb nu-si scoate ochii. Deci cate termene pot fi date pentru acelasi lucru? si de ce nu se ia in consideratie ceea ce am depus la dosar
S-a intimplat cum am preconizat.Am pierdut procesul si pensia a ramas aceiasi. Instanta nu a tinut cont de actele depuse de mine la dosar.DREPTATEA nu e pentru cei mici. Abia astept sa vad motivarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor laura1964 laura1964 Buna ziua. Doresc sa ma lamuriti daca se poate intr-o speta destul de delicata deja din punctul meu de vedere.Pe scurt ,sunt unic intretinator al unui baiat ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere minor / parat avocat laura1964 laura1964 In cazul in care paratul este avocat si nu aduce documente reale din care sa reiasa veniturile relizate din profesia liberala care o presteaza, care este ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocați BogdanM88 BogdanM88 Cuantumul onorariului dat avocaților este limitat obligatoriu de vreo grilă, în funcție de anumite criterii? (obiectul dosarului, valoarea ... (vezi toată discuția)