avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIUL DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIUL DE ODIHNA

Buna ziua,
Va rog sa ma instiintati la cate zile de C.O. am dreptul ?
Societatea m-a informat ca am 20 zile CO, conform contractului de munca. Eu stiam de 21 conform C.M..
Precizez ca sunT angajat din 01.01.2011.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 24 Noiembrie 2011
Buna ziua,

Conform, Art. 145-codul Muncii-
(1)Durata minimă a concediului de odihnă anual este de 20 de zile lucrătoare.
(2)Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte în contractul individual de muncă, cu respectarea legii şi a contractelor colective aplicabile, şi se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic.

Verificati cat este trecut in contractul dvs de munca.
20 DE ZILE, ESTE OK?
SIRBUDD a scris:

20 DE ZILE, ESTE OK?

Corect este minim 20 de zile lucratoare pentru C.O. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co vs. cm mony mony Credeti ca este legala o clauza inclusa int-un contract colectiv de munca prin care se stabileste ca orice zi de concediu medical ce trece peste 30 zile se ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru salariati cu timp de munca partial kyoko kyoko Buna ziua! Un salariat cu timp de munca partial( jumatate de norma) la cate zile de concediu are dreptul? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Numar minim zile concediu de odihna - sector privat suns suns Buna ziua. Intrebarea mea este : de cate zile de concediu de odihna beneficiez, daca sunt o persoana angajata la o firma privata, avand in vedere faptul ca in ... (vezi toată discuția)