avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa divort

Buna ziua , am o problema legata de vizitarea copilului meu ,in urma cu 3 luni am avut un divort prin care am fost de acord comun inpreuna cu fosta mea sotie sa divortam repede si scurt , urmand ca dupa divort sami pot vizita copilul cand doresc si sa pot petrece 2,3 zile din sarbatorile (paste ,creciun sau anul nou) deci asa am ajuns la mica intelegere cu fosta mea sotie pana acuma 1 saptamana in care am primit un sms de la ea in care imi zicea ca nu mai am dreptu decat,( pt. ca asa vrea ea) , 1 zi din saptamana si atunci sa nu depasesc ora 9 .Acum rugamintea mea e ca as vrea sa stiu daca pot face ceva in privinta asta si daca am totusi dreptu de ami petrece mai mult timp cu copilu meu decat imi inpune ea.
Multumesc anticipat
Daca nu va intelegeti cu fosta sotie, va adresati instantei cu o cerere pt un program stabil de vizita, nu aveti ce face
Formulati actiune pentru stabilirea programului de vizita al minorului.
Veti respecta -si sotia- ceea ce instanta de judecata a stabilit prin sentinta de divort aspectele privind vizitarea minorului.
Pai asta e problema ca instanta de judecata nu mia hotarit nici un program ( ore de vizita e.t.c)
Instanta nu a stabilit un program de vizita pentru ca nu ati formulat o astfel de cerere, iar dvs. inteleg ca ati crezut ca vizitarea minorului se va desfasura prin intelegere cu mama acestuia.
Cum insa mama doreste vizitarea acestuia numai in anumite in conditiile impuse de ea, este necesar ca in aceasta situatie, programul sa fie stabilit pe cale judecatoreasca.

Alte discuții în legătură

Divort cozma maria cozma maria Am si eu cateva intrebari. Am ajuns la intelegere cu sotul meu ca vrem sa divortam, dar avem un copilas de 4 ani. Eu nu mai stau cu sotul in satul in care am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara carmin carmin buna ziua, sunt o mamica disperata,am doi copii,unul mic de doar doi ani,am pierdut serviciul dupa cei doi ani de stat ac.cu copilul,intru in somaj,voi avea ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)