In situatia decesului unei persoane poate veni la succesiune un frate vitreg,dupa ce tatal a renuntat la succesiune ? Mentionez ca parintii au divortat,persoana decedata e fiica lor care a ramas,minora,in cresterea si educarea mamei.Acum,tatal care nu a contribuit cu nimic material la crestere si educare,a renuntat la succesiune,dar fiica acestuia din alta casatorie are pretentie la mostenire.
Deoarece nu am primit nici un raspuns revin cu precizari,cred ca nu am fost clar in formulare.Parintii divorteaza,fiica minora ramane incredintata mamei.Dupa foarte multi ani,timp in care tatal nu a platit pensie alimentara si nu a pastrat nici un fel de legatura,fiica decedeaza in urma unui accident.Tatal ei renunta la succesiune prin act notarial,dar el are un alt copil dintr-o legatura ulterioara.Acest copil are acum pretentii la mostenirea surorii vitregi.Este posibil din moment,ce tatal a renuntat,ca aceasta sora vitrega sa vina la masa succesorala ? Va multumesc anticipat
Bineinteles ca poate veni la mostenire . Cand o persoana decedata nu are copii , la mostenire vin fratii si parintii la un loc. Deci in cauza defuncta este sora cu cealalta fiica a tatalui ei si aceea poate veni la mostenire singura daca tatal sau a renuntat .
Mostenire
bnick
Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
<br> <br>
Fiica mea a decedat. A avut un apartament cumparat de ea, in care am ... (vezi toată discuția)