Doresc asistenta juridica din partea unui avocat intr-un dosar intentat de o casa de pariuri din bucuresti.
Pe scurt am vazut rezultatele unui pariu mai devreme de ora limita, am pariat si nu au vrut sa-mi plateasca, apoi au schimbat ora limita de pariere Am renuntat la castig, dar acum au inceput demersurile impotriva mea acuzandu-ma de frauda.
Detin biletele de pariuri despre care este vorba.
Trebuie sa ma prezint la Ministerul Administratiei si Internelor in data de 29-11-2011 (marti), deci este ceva urgent.
Deasemenea mentionez ca nu dispun de sume foarte mari de bani.
Loteria resprectiva a fost adaugata in oferta casei de pariuri de putin timp.
In franta extragerea avea loc la ora 22:00, iar casa de pariuri a gresit si a stabilit ora limita de pariere tot ora 22:00, dar uneori francezii faceau extragerea mai devreme cu cateva minute si afisau numerele pe sitetul lor din franta.
Pe site-ul casei de pariuri numerele nu erau afisate decat la mult timp dupa extragerea din franta.
Eu am vazut numere pe site-ul francez si am pariat regulamentar pana in ora limita impusa de casa de pariuri. A doua zi dupa ce au vazut ca am castigat, au impus o noua regula si anume: "ora limita de pariere va fi cu 90 de minute inainte de a avea loc extragerea", deci pana pe la 20:00 si ceva.
Eu consider ca nu am incalcat cu nimic regulamentul si ca greseala le apartine lor ca mi-au dar voie sa pariez pana la 22:00.
perfect de acord cu dumneavoastra, ati eludat sistemul (fara sa incalcati regulile impuse de acesta). masura de precautie a fost impusa ulterior castigului dvs. ati pariat respectand regulile si ati castigat in aceleasi conditii