avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat pentru aparare intr-un dosar intentat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat pentru aparare intr-un dosar intentat de casa de pariuri

Buna ziua.

Ma numesc T. A..

Doresc asistenta juridica din partea unui avocat intr-un dosar intentat de o casa de pariuri din bucuresti.

Pe scurt am vazut rezultatele unui pariu mai devreme de ora limita, am pariat si nu au vrut sa-mi plateasca, apoi au schimbat ora limita de pariere Am renuntat la castig, dar acum au inceput demersurile impotriva mea acuzandu-ma de frauda.
Detin biletele de pariuri despre care este vorba.

Trebuie sa ma prezint la Ministerul Administratiei si Internelor in data de 29-11-2011 (marti), deci este ceva urgent.
Deasemenea mentionez ca nu dispun de sume foarte mari de bani.

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:02, 25 Noiembrie 2011
cum ati reusit sa vedeti rezultatele inainte de ora limita? sunteti angajat al casei de pariuri?
Loteria resprectiva a fost adaugata in oferta casei de pariuri de putin timp.
In franta extragerea avea loc la ora 22:00, iar casa de pariuri a gresit si a stabilit ora limita de pariere tot ora 22:00, dar uneori francezii faceau extragerea mai devreme cu cateva minute si afisau numerele pe sitetul lor din franta.
Pe site-ul casei de pariuri numerele nu erau afisate decat la mult timp dupa extragerea din franta.
Eu am vazut numere pe site-ul francez si am pariat regulamentar pana in ora limita impusa de casa de pariuri. A doua zi dupa ce au vazut ca am castigat, au impus o noua regula si anume: "ora limita de pariere va fi cu 90 de minute inainte de a avea loc extragerea", deci pana pe la 20:00 si ceva.

Eu consider ca nu am incalcat cu nimic regulamentul si ca greseala le apartine lor ca mi-au dar voie sa pariez pana la 22:00.
perfect de acord cu dumneavoastra, ati eludat sistemul (fara sa incalcati regulile impuse de acesta). masura de precautie a fost impusa ulterior castigului dvs. ati pariat respectand regulile si ati castigat in aceleasi conditii
Greseala este a lor, nu are de ce sa vi se ceara dvs. socoteala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri nu vrea sa-mi plateasca un bilet valid de 200.000 ron toni34 toni34 Buna ziua. Am pariat la o anumita casa de pariuri si am castigat 200.000 de ron indicand corect rezultatul. Acest lucru l-am facut pana la ora legala ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Ce consecinte are prejudiciul adus unei firme pot face puscarie?ma poate ajuta cineva codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani(in timpul programului de la ora 18 pana la ... (vezi toată discuția)