Am pariat la o anumita casa de pariuri si am castigat 200.000 de ron indicand corect rezultatul.
Acest lucru l-am facut pana la ora legala (altfel nici nu mi-ar fi permis sistemul lor sa plasez pariul) apoi au schimbat imediat regulamentul mutand cu 15 minute ora limita de pariere, eu am pus biletul cu doar 5 minute inainte de ora limita. Asta a facut ca biletul meu sa devina nul in opinia lor, cu toate ca atunci cand era scanat, sistemul il arata valid si platibil.
Eu am impresia ca biletul este in regula, dar nu vor sa-mi dea banii si nu stiu ce sa fac.
Casa de pariuri este una mare si are sediul in bucuresti. Prefer sa nu-i dau numele ca sa nu fac reclama negativa; oricum nu ar ajuta cu nimic numele.
V-as fi foarte multumitor daca mi-ati da un sfat in legatura cu ce as putea face in acest caz.
De mentionat este faptul ca am facut o sesizare electronica adresata OPC-ului.
Biletul este valabil doar 30 de zile.
M-ar interesa in special sa stiu daca exista vreun avocat dispus sa ma reprezinte in instanta, iar ca onorariu sa primeasca un procent semnificativ din suma (intre 10 si 50%)
La a doua parte, cea cu instanta judecatoareasca ma gandisem si eu, dar la prima parte nu ma gandisem.
Asa o sa fac. Am sa-i invit la conciliere.
Apropo, caut un avocat care sa ma reprezinte atat in instanta cat si inainte de a merge la tribunal.
Ofer onorariul cerut de avocat, orice suma, dar cu conditia sa castigam ca sa pot plati din banii luati de la casa de pariuri pentru ca alti bani nu am.