avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nelamurire pariuri sportive!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nelamurire pariuri sportive!

Buna seara,am o problema si nu stiu cum sa fac...e vorba de o agentie de pariuri care inchide dupa bunu ei plac,programu trebuie sa fie de la ora 10 pana la ora 22.Seara asta in juru orei 20,m-am dus sa-mi pun niste bilete,ei o zis sa ies afara ca nu-mi mai pot pune ca o facut deja casa,is deja patit si m-am gandit sa fac poze la biletele pariate si culmea puteam castiga o suma mare.imi puteti spune va rog frumos,daca se poate face ceva in legatura cu asta? Se poate rezolva intr-un fel cu reclamatii la OPC?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 21 Ianuarie 2016
Ce puteti reclama la protectia consumatorului e nerespectarea programului afisat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri nu vrea sa-mi plateasca un bilet valid de 200.000 ron toni34 toni34 Buna ziua. Am pariat la o anumita casa de pariuri si am castigat 200.000 de ron indicand corect rezultatul. Acest lucru l-am facut pana la ora legala ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Ce consecinte are prejudiciul adus unei firme pot face puscarie?ma poate ajuta cineva codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani(in timpul programului de la ora 18 pana la ... (vezi toată discuția)