avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revizuire cai de atac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revizuire cai de atac

Buna seara. In cazul unei revizuiri solutionate favorabil pentru cel care a inaintat cererea de revizuire, mai exista cale de atac: apel si recurs? Pt. ca mi-a spus avocatul ca sentintele data la revizuire nu mai pot fi atacate, dar eu am gasit in Codul de pr penala, art. 407,Sentintele instantei de revizuire, date potrivit art. 403 alin. 3 si art. 406 alin. 1, sunt supuse acelorasi cai de atac ca si hotararile la care se refera revizuirea, iar deciziile date in apel sunt supuse recursului. care e adevarul a vrut sa ma induca in eroare? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea_Lita , utilizator 23:56, 24 Noiembrie 2011
Nu a vrut sa va induca in eroare, dar daca dumneavoastra ati atacat cu revizuire o hotarare data in recurs de exemplu, aceasta hotarare nu mai poate fi atacata cu nimic. Daca ati atacat cu revizuire o hotarare data in apel, acesta va putea fi atacata cu recurs. Eu asa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire dosar penal daria112 daria112 Buna ziua , Am o nelamurire cu privire la revizuirea unui dosar penal . Daca in urma respingerii cererii de revizuire de catre instanta de fond -respectiv ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Revizuire dosar penal pici80 pici80 ce este revizuirea unui dosar penal? (vezi toată discuția)