avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire dosar penal

Buna ziua ,

Am o nelamurire cu privire la revizuirea unui dosar penal . Daca in urma respingerii cererii de revizuire de catre instanta de fond -respectiv Judecatoria- se poate declara apel ,pentru judecarea la Tribunal sau numai recurs la Curtea De Apel?
Cel mai recent răspuns: daria112 , utilizator 19:12, 28 Decembrie 2012
Recurs la Curtea de Apel.
Va multumesc pentru raspuns! Am inteles ca se face doar Recurs la Curtea de Apel dar nu mai inteleg semnificatia art.407 cpp conform caruia sentintele instantei de revizuire ,date potrivit art.403 alin.3 si art.406 alin.1, sunt supuse acelorasi cai de atac ca si hotararile la care se refera revizuirea, iar decizile date in apel sunt supuse recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire cai de atac ContSters228849 ContSters228849 Buna seara. In cazul unei revizuiri solutionate favorabil pentru cel care a inaintat cererea de revizuire, mai exista cale de atac: apel si recurs? Pt. ca mi-a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac revizuire nicoleta_85 nicoleta_85 ce cai de atac am impotriva unei sentinte in revizuire. doar ce e prevazut de art. 407 Cpp??? am la Tribunalul Constanta un dosar de revizuire a unei ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)