avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cai de atac revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cai de atac revizuire

ce cai de atac am impotriva unei sentinte in revizuire.

doar ce e prevazut de art. 407 Cpp???

am la Tribunalul Constanta un dosar de revizuire a unei hotarari data tot de acesta instanta (am avut fond, apel, recurs)

In revizuire am la fel, aceleasi cai de atac?
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 10:45, 2 Iulie 2022
Da,articolul 407 c.pr.pen este sediul materiei si prevederile sale sunt foarte clare,fiind vorba despre "aceleasi cai de atac ca si hotararea la care se refera revizuirea,deciziile din apel,fiind suspuse recursului
Da, aveti aceleasi cai de atac precum cele din hotararea a carei revizuire o solicitati
Dacă am avut judecata în fond,apel (cu sentinta definitivă)pentru o plingere contravențională și fac cererea de revizuire ,în ipoteza în care se respinge ,ce cale de atac am la dispoziție?Chiar nu reușesc sa înțeleg!Cumva revizuire și contestatie in anulare? De asemenea, poate suna ciudat dar cererea de revizuire o fac pentru sentința dată in apel, nu?Sau....?!?!?!? Mulțumesc anticipat!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, aveti aceleasi cai de atac precum cele din hotararea a carei revizuire o solicitati

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
danalida, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire respinsa cati cati 18.01.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: C14 C.P./FOND Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 459 alin. 5 Cpp rap. la art. 452-453 ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar penal daria112 daria112 Buna ziua , Am o nelamurire cu privire la revizuirea unui dosar penal . Daca in urma respingerii cererii de revizuire de catre instanta de fond -respectiv ... (vezi toată discuția)
Revizuire cai de atac ContSters228849 ContSters228849 Buna seara. In cazul unei revizuiri solutionate favorabil pentru cel care a inaintat cererea de revizuire, mai exista cale de atac: apel si recurs? Pt. ca mi-a ... (vezi toată discuția)