avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consilier juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consilier juridic

va rog sa mi spuneti la ce nr. de angajati o institutie publica este obligata sa angajeze consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 4 Octombrie 2008
nu exista o prevedere legala in acest sens... dar prin natura activitatii comerciale ve-ti simti nevoiat ca, la un moment dat, sa beneficiati de cunostintele juridice in domeniu a unui consilier juridic sau un avocat.
multumesc pt raspuns
dominick a scris:

va rog sa mi spuneti la ce nr. de angajati o institutie publica este obligata sa angajeze consilier juridic?

Din cate stiu , orice institutie publica are un serviciu sau birou juridic. Numarul de angajati ai unui astfel de serviciu / birou este prevazut in organigrama / statul de functii al institutiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna oficiu juridic intr-o institutie publica ? cristiannegru cristiannegru - intr-o institutie publica am vazut ca pe usa unui birou scria Oficiu juridic. - ce inseamna Oficiu juridic intr-o institutie publica ? (vezi toată discuția)
Angajare consilier juridic Aniela_1979 Aniela_1979 O institutie publica poate sa angajeze consilier juridic, daca nu exista birou sau serviciu de juridic? (vezi toată discuția)
Lncheiere contract de avocatură cu instituția publică adrianeli adrianeli Sunt funcționar public de conducere si ma aflu in proces cu institutia angajatoare avand ca si obiect litigii de muncă. Va rog sa imi spuneti daca este ... (vezi toată discuția)