Ecaterinaa a scris:
Neclaritatea mea consta in faptul ca uneori se da un program de vizita pentru un tata, de care copilul nu este asa de atasat, ca de o ruda apropiata, cu care si-ar petrece mai multe weekenduri impreuna.
Noi traim in "trib", insa cu unele dintre aceste rude, copilul are contact regulat in weekenduri. Ei, daca instanta decide, ca o parte din aceste weekenduri vor "trebui" sa fie dedicate tatalui, copilul va avea automat mai putin contact cu rudele apropiate, cu care pana in prezent a avut un contact relativ constant.
Cam asta ar fi neclaritatea mea.
Eu nu inteleg neclaritatea si, din nefericire, nu numai ca am presupus corect, dar e chiar mai rau.
Speram sa nu aveti curajul sa reveniti aici sa sustineti aceeasi idee, si totusi...
Nu se da uneori program de vizita pentru un tata de care copilul nu e atasat, se da aproape mereu program de vizita in aceste cazuri. Cumva TOCMAI pentru ca acel copil nu e atasat de el...
Nu stiu ce inseamna traitul asta in trib.
Cu ce ruda apropiata petrece copilul weekenduri impreuna? Fara dv.? Nu inteleg.
Nu am auzit niciodata un copil sa fie mai atasat de o matusa decat de parintii lui, ar trebui sa umblati la educatie pe undeva, ca nu e tocmai bine.
Copilul va petrece timp cu rfudele sale in ordinea importantei, ca sa spun asa, adica e mai important sa stea cu tatal lui decat cu bunicii, matusile etc. Asa va stabili si o instanta.
Oricum, gandirea asta va va aduce multe deservicii in timp.
Pacat de copil.