avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce trebuie facut pentru al obliga pe fostul sot la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce trebuie facut pentru al obliga pe fostul sot la plata pensiei alimentare?

An urma divortului copilul mi-a fost ancredintat mie si la obligat la plata pensiei ,acest nu a mai platit an ultimi 3 ani,sa facut si plangere penala pentru abandon de familie dar fara nici un rezultat,sa dat nup ,el si-a luat angajamentul ca va plati tot ,dar de atunci a mai trecut aproape 1 an de zile,ce trbuie facut an continuare? va multumesc.mentionez ca se eschiveaza de la plata pensiei motivand ca nu are un loc de munca.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
gabistefancu, utilizator
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:44, 24 Noiembrie 2011
Pentru sumele restante, executarea silita a eventualelor bunuri pe care acesta le detine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere ovidar01 ovidar01 buna seara sunt divortat si din casatorie a rezultat un baietel dupa divort baietelul a ramas cu domiciliul stabil la mine sotia mea nu vrea sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri-cedare cota 50% asupra unui teren gabriela_bil gabriela_bil Buna ziua, pe data de 26.05.2008 am divortat , in vederea incheierii partajarii bunurilor comune imobiliare a intervenit un contract de tranzactie, cu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)