Buna ziua, pe data de 26.05.2008 am divortat , in vederea incheierii partajarii bunurilor comune imobiliare a intervenit un contract de tranzactie, cu respectarea urma toarelor clauze: - eu sa cedez cota de 50% asuprat terenului , teren achizitionat in timpul casatoriei - iar fostul sot trebuia sa-mi plateasca suma de 10000ron intr-un termen de 1 luna.
tot in urma divortului copilul rezultat din casatorie mi-a fost incredintat , iar tatal lui sa-mi plateasca 125 ron pensie alimentara,
Intrebarile mele sunt :1 cui trebui sa ma adresez daca nici pana la aceasta data nu am primit nici un ban si 2 Cine poate verifica daca fostul sot munceste, deoarece am informati ca acesta sa angajat ca inginer ( la data divortului nu avea loc de munca), iar pensia alimentara nu mi-o trimite regulat?
suma trebuie recuperata prin executare silita. ar trebui sa va grabiti , la anul se prescie, iar el va ramane cu terenul. mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc de pe langa judecaoria unde s-a judecat partajul.
in privinta pensiei, puteti sa-i faceti plangere pt abandon, daca nu s-a platit consecutiv doua luni. daca nu are salariu, nu pateste nimic. poate fi executat silit si pt pensia restanta
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
andreia23
Am divortat in anul 2008,in sentinta de divort se stipuleaza faptul ca sotul meu trebuie sa plateasca o pensie alimentara in valoare de 150 de lei pt copilul ... (vezi toată discuția)