avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala: cate activitati pot ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala: cate activitati pot inregistra?

cate activitati poti inregistra la o i.i. pe langa cea de baza, si pe fondul caror criterii?
Cel mai recent răspuns: antutza_dragutza , utilizator 18:17, 29 Noiembrie 2011
antutza_dragutza a scris:

cate activitati poti inregistra la o i.i. pe langa cea de baza, si pe fondul caror criterii?

nu exista o limita ca numar ci sunt limitate de pregatirea dvs profesionala, conf OUG 44/2008. In calitate de persoana fizica titulara a unei I.I. trebuie sa fiti calificata pentru domeniile pe care doriti sa le aveti ca obiect de activitate.
multumesc mult ; deci cu cat ai mai multe calificari, cu atat poti desfasura mai multe activitati
:) ... da, am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii sau pfa ela1987 ela1987 Buna ziua, as vrea sa imi infintez o II sau un PFA si nu stiu care dintre ele ar fi mai buna, am inteles ca mai nou se pot face angajari si cu PFA; daca ma ... (vezi toată discuția)
Pfa web design cineva2009 cineva2009 BUNA ZIUA AS VREA SA MI FAC PFA CU OBIECT DE ACTIVITATE WEB DESIGN. CARE AR FI ,CONCRET ,PASII DE URMAT , TAXELE SI IMPOZITELE CATRE STAT ? CAT COSTA IN ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala naesebi naesebi Cate obiecte de activitate poate avea o I.I.? Multumesc! (vezi toată discuția)