avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marire pedeapsa dupa recurs - este posibil?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marire pedeapsa dupa recurs - este posibil?

an urma unui accident rutier am fost condamnat la 5 luni cu suspendare (vatamare corporala din culpa)asigurarea pe care o aveam la masina a fost obligata la despagubirea victimei an urma hotararii judecatoresti asigurarea a facut apel iar victima recurs :an urma recursului facut de victima mi se poate schimba pedeapsa (an mai rau?)
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:03, 24 Noiembrie 2011
Situatia nu se poate agrava in propriul recurs.Asadar, daca depuneti si dvs.cererea de recurs, se considera ca ati atacat si dvs.hotararea si ca urmare nu vi se poate crea o situatie mai grea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)
Am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni, ce sanctiuni mi se pot aplica? Anchi83 Anchi83 buna ziua. In data de 24 12 2010 am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni.Am sunat la politie si salvare. In urma accidentului victima nu a fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima a primit 90-100 de zile îngrijiri medicale și va urma un proces penal. ce pedepse dau instanțele de judecată în aceste cazuri? Valy25 Valy25 Bună ziua, am produs un accident rutier pe trecerea de pietoni, victima a primit 90_100 zile îngriji medicale, va urma un proces penal. Ce pedepse dau ... (vezi toată discuția)