avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea in alta treapta bibliotecar comunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea in alta treapta bibliotecar comunal

Din anul 2006 sunt bibliotecar treapta I, studii medii. Care sunt pasii ce trebuie parcursi sa trec la alta treapta (la ce perioada, in urma vreunui concurs, evaluare, etc). Din anul 2010 am licenta in Socilogie. Ma ajuta cu ceva si daca da, in ce sens si ce trebuie sa fac. Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Revenirea la lucru dupa incheierea celor 2 ani de concediu maternal Mara Gabriel Mara Gabriel Buna ziua tuturor! Sunt bibliotecara I, studii medii, intr-o biblioteca publica. In timpul concediului maternal de pana la 2 ani pentru ingrijirea copilului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua | am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii ... Lena7 Lena7 Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii medii in anul 2006 si am facut cursuri de Managementul bibliotecii scolare la CCD,in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)
Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)