avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim

as dori sa stiu daca o unitate sanitara de stat poate acorda un salariu de incadrare de 589 ron pentru o functie de muncitor calificat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 14:33, 24 Noiembrie 2011
S-ar putea acorda acest salariu,doar daca este vorba despre un contract cu fractiune de norma,sau cu timp partial,cum este cunoscut,adica sub 8 ore /zi.
Daca este vorba despre un contract cu norma intreaga,salariul nu poate fi sub 670lei,care este salariul minim brut /economie in plata pt. un progran de 170 ore in medie/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pentru un contrac de munca cu fractiune de norma biutza2003 biutza2003 Stimati domni, As dori sa stiu daca exista (stabilit prin lege) un salariu de baza lunar brut minim pentru cineva angajat cu contract de munca pentru o ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)
Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)