avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Exeutarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Exeutarea unei hotarari judecatoresti

Sunt in posesia unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, impotriva unei asociatii de proprietari prin care aceasta este obligata sa ma despagubeasca cu o suma de aprox 2400 lei constand in reparatiile acoperisului. Dupa investirea acestei hotarari cu formula executorie, am angajat un executor judecatoresc care dupa aproape cateva luni de zile sustine ca nu poate recupera suma amintita pe motiv ca asociatia nu are conturi si alte mobile fixe pe care sa le excute silit. Am primit un proces verbal de la acesta care este indescifrabil ( singurele parti descifrabile sustine ca ceilalti vecini si-au reparat acoperisul din banii lor) dar eu avand hot. jud. definitiva consider ca trebuie sa fie o modalitate. Bineinteles ca banii pe onorariu i-am dat =>pierdut, desi exeutorul mi-a spus ca se rezolva. Acum ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:44, 24 Noiembrie 2011
Staruiti la nivelul executorului si redactati cerere de mentinere pe rolul activ al BEJ a cererii de excutare silita a titlului executoriu
Daca asociatia de proprietari nu detine fonduri din care sa va recuperati suma dispusa de instanta de judecata,analizati cu executorul judecatoresc varianta formularii de pretentii impotriva reprezentantuilui legal al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei hotarari judecatoresti? adrianvl adrianvl Sunt in posesia unei hotarari hudecatoresti definitive si irevocabile, impotriva unei asociatii de proprietari prin care aceasta este obligata sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare asociație de proprietari IngridGabriela IngridGabriela Buna ziua,mama mea s-a judecat cu asociația de proprietari pentru reparația acoperișului,apartamentul fiind la ultimul etaj,și interiorul acestuia,a ... (vezi toată discuția)
Executare silita goe_07 goe_07 Cu scopul recuperarii unor restante mari ,in 2004 asociatia de proprietari formuleaza actiune in instanta impotriva proprietarului Instanta de judecata in ... (vezi toată discuția)