avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 010

Bunaziua
Sunt o microintreprindere nou infiintata, in martie 2011.Conform Codului fiscal 2011 chiar daca nu mai indeplinesc conditiile de microintreprindere dupa expirarea celor 60 de zile, tot microintrepridere se chiama ca sunt pana la incheierea anului fiscal.Trebuie sa mai depun declaratia 010 la fisc?La cat timp de la expirarea celor 60 zile?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 14:47, 24 Noiembrie 2011
norme la Art. 112^2

5. Persoana juridică română nou-înființată care a optat pentru plata impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, potrivit art. 112^2 alin. (4) din Codul fiscal, și care nu a angajat în termenul de 60 de zile de la data eliberării certificatului de înregistrare este plătitoare de impozit pe profit de la data înregistrării acesteia la registrul comerțului.

Daca nu aveti angajare in 60 zile, sinteti platitor de impozit pe profit de la infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere STOICA MADALINA STOICA MADALINA Daca la infiintare o firma s-a inregistrat ca microintreprindere si in termen de 60 zile nu a incheiat nici un contract de munca, ce poate face pentru a ... (vezi toată discuția)
Ca micro nu angajez in 60 de zile, ce se poate intampla ? Mariii Mariii Daca o societate care s-a infiintat ca microintreprindere si in decursul celor 60 de zile nu angajez nici macar o persoana, care sunt urmatorii pasi care ... (vezi toată discuția)
Declaratii trimestriale gina.x gina.x Buna seara.Am o firma constiuita recent .La Reg.Comertului figureaza platitor impozit venit 3% .Am depasit termenul de 60 zile pt angajarea unui ... (vezi toată discuția)