avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii pana la definitivarea procesului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii pana la definitivarea procesului

As vre sa stiu daca .drpciv bucuresti elibereaza numere provizorii pana la solutionarea procesului intentat pentru inmatricularea fara taxa de poluare,daca se poate,in ce conditii,sau mai exact ce trbuie facut?
Am mai citit ca se poate cere oronanta presedentiala (nu stiu daca m-am exprimat corect) prin care se obliga .drpciv sa elibereze numere provizorii,cum se poate obtine aceasta ordonanta?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , 15:17, 24 Noiembrie 2011
Din 14 nov. 2011 ICCJ a admis un RIL prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare.

nu se inmatriculeaza fara plata decat in baza unei hotarari judecatoresti.
Pe Bucuresti, nu sunt sanse prea mari de inmatriculare provizorie, ordonanta presedentiala fiind inadmisibila in acest caz. Am multe dosare de acest gen in Bucuresti si se resping ordonantele. Dar pe fond se castiga sigur. Din experienta, va spus ca doar pe Constanta se dau numere provizorii pe timpul procesului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriera masini fara a plati taxa auto marybela marybela va rog frumos, ma puteti ajuta cu un format de cerere pentru a inscrie masina fara a plati taxa auto ,va multumesc!,:(( (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto alina_puff alina_puff bna seara, mi-am cumparat un autoturism de curand care nu este inmatriculat deocamdata are decat numere rosii care expira pe data de 30.11.2011, ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)