avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARI AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARI AUTO

bna seara,
mi-am cumparat un autoturism de curand care nu este inmatriculat deocamdata are decat numere rosii care expira pe data de 30.11.2011, autoturismul este din austria nu este rulat in romania v-as ruga sa imi spuneti actele care imi trebuie sa inmatriculez in romania si daca aceea taxa de poluare mai este valabila?si cat este pentru un Ford Mondeo din 1999 deoarece am auzit ca aceea taxa nu mai ee valabila .
O seara buna multumesc mult astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 02:31, 29 Noiembrie 2011
Prin Decizia nr 24 in dosarul nr 9/2011,in 14 nov. 2011 ICCJ a admis RIL prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare (mergi la mesaj)
La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara
Cei care refuza sa o achite vor avea castig de cauza in justitie, iar cei care au platit-o deja isi vor recupera banii
Tot trebuie achitata taxa de mediu, depinde de fiecare ori refuza si asteapta pana câstiga in instanta obligarea la înmatriculare fara taxa, ori plateste si dupa aceea aactioneaza in instanta pentru recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriera masini fara a plati taxa auto marybela marybela va rog frumos, ma puteti ajuta cu un format de cerere pentru a inscrie masina fara a plati taxa auto ,va multumesc!,:(( (vezi toată discuția)
Numere provizorii pana la definitivarea procesului mircea_m mircea_m As vre sa stiu daca .drpciv bucuresti elibereaza numere provizorii pana la solutionarea procesului intentat pentru inmatricularea fara taxa de poluare,daca se ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)