avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o antrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o antrebare

am fost condamnat la 5 luni cu suspendare an urma unui accident de ciculatie(vatamare corporala din culpa) asigurarea a fost obligata sa despagubeasca victima : asigurarea a facut apel iar victima recurs an urma acestor actiuni mi se poate schimba sentinta ? an mai rau? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cordos Alexandru , Avocat 14:56, 24 Noiembrie 2011
Depinde de motivele de recurs(?). trebuie sa luati la cunostinta aceste motive si sa va formulati apararea.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
Silvia Renate Mihai , Avocat
Puteti consulta dosarul cauzei la arhiva penala a instantei unde se afla dosarul si puteti cere copii dupa ce acte considerati a fi necesare din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pedeapsa dupa recurs - este posibil? iuliu2 iuliu2 an urma unui accident rutier am fost condamnat la 5 luni cu suspendare (vatamare corporala din culpa)asigurarea pe care o aveam la masina a fost obligata la ... (vezi toată discuția)
Revocare suspendare?! bacale bacale Buna ziua. Sunt intr-o situatie foarte grava.Sper sa ma ajutati. In anul 2006 am fost judecat pentru vatamare corporala din culpa intrucat am accidentat un ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - recurs si contestatie prin anulare cristinabgd cristinabgd In urma unui accident de circulatie, tatal meu a primit 2 ani cu suspendare si retragerea permisului de conducere pentru un an de zile. Tata are 57 de ani, ... (vezi toată discuția)