avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond daune

am avut un proces in care am chemat o firma in garantie,procesul lam pierdut si a ramas sa platesc firmei cheltuieli de judecata,iar la vecini daune.am inceput sa platesc in rate.iar akum am primit o citatie in care firma ma da in judecata si cere pretenti..in ce consta?;sa achit suma pe care o am de plata toata odata.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:09, 24 Noiembrie 2011
Noi nu stim ce scrie in cererea dvs de cererea de chemare in judecata ,dati-ne mai multe amanunte,va rugam.Altfel de unde sa stim ,nu avem capacitati paranormale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chematul in garantie va obtine cheltuieli de judecata ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Va prezint mai jos urmatoarea situatie: - un coleg de serviciu care este sef de compartiment a fost dat in judecata de catre institutie, iar ... (vezi toată discuția)
Proces civil - need help miromania2000 miromania2000 Buna ziua, Sunt angajata la o firma. in 2000 am semnat , ca reprezentant al firmei la care lucrez, un contract de inchiriere care a expirat anul trecut. De la ... (vezi toată discuția)
Retragere actiune lili5 lili5 in actiunea intentata fostului angajator pt plata ore suplimentare a fost introdusa "chemat in garantie" fosta mea sefa. ca sa nu o "bag la plata" am retas ... (vezi toată discuția)