avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura in apel.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura in apel.

Nu am abvocat, din acest motiv sunt nedumerita, am castigat partajul in prima instanta la judecatorie, partea adversa l-a atacat cu apel, in aceasta instanta ergumentez pe aceleasi probe cu inscrisuri, dar nu stiu, este necesar sa mai depun inca odata copii de pe tosate inscrisurile depuse la prima instanta? Ba chiar sa ii mai dau un rand de copii partii advese asa cum am procedat la prima instanta?:O Multumesc respectuos pentru un eventual ajutor cu explicatii.:love1:
Cel mai recent răspuns: camey000 , utilizator 21:18, 24 Noiembrie 2011
Nu este necesar sa mai depuneti inca o data inscrisurile depuse la prima instanta. Ele se afla deja la dosar. Depuneti inscrisuri noi, daca aveti. Daca nu, intemeiati-va apararile pe inscrisurile deja depuse.
Este foarte important sa cunoasteti motivele pe care se intemeiaza apelul formulat de partea adversa si, sa incercati sa le demontati.
Car3men a scris:

Este foarte important sa cunoasteti motivele pe care se intemeiaza apelul formulat de partea adversa si, sa incercati sa le demontati.

_________________________________________
Multumesc! Am demontat tot, a cerut termen pentru audierea unui martor (acest martor a fost propus de mine la prima instanta, instanta de fond mi-a acceptat doar doi martori) si s-a acordat, dar am citit pe net la nr. de dosar se acorda termen pentru inscrisuri (de aici nedumerirea mea).
am si eu o intrebare,,,
apelul la divort cu incredintare minor este definitiv si irevocabil? sau este cu recurs? eu stiu ca este fond, recurs si apel,, in contencios,, insa nu stiu cum e la divort, daca se pastreaza regula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri disparute din dosar Robert68 Robert68 La apel, la primul termen de judecata mi s-a admis numai proba cu inscrisuri. La al doilea termen am depus un set de inscrisuri foarte importante, aparute dupa ... (vezi toată discuția)
Recurs la divort cris_deo cris_deo Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da ... (vezi toată discuția)
Recurs partaj Nina1 Nina1 Buna seara. In procesul de partaj pe instanta de fond s-a dat o sentinta civila pe care am atacat-o cu apel. Instanta de la tribunal a dat o decizie corecta ... (vezi toată discuția)