avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... furt autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

furt autoturism

Buna seara,
Acum 3 zile mi s-a furat masina, am recuperat-o zgariata, lovita
Vreau sa stiu daca cei de la CASCO acopera reparatiile daca cel care a furat masina nu are permis.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:41, 24 Noiembrie 2011
bineinteles ca trebuie sa acopere.Daca nu vor sa o faca pe cale amiabila, o vor face prin instanta
daca e furt ce mai conteaza permisul..........
ane mari a scris:

Buna seara,
Acum 3 zile mi s-a furat masina, am recuperat-o zgariata, lovita
Vreau sa stiu daca cei de la CASCO acopera reparatiile daca cel care a furat masina nu are permis.

Furtul este acoperit (indiferent de faptas) in limita valorii integrale asigurate (total) sau a reparatiilor necesare autoveiculului recuperat (partial), numai daca exista printre riscurile asigurate.

Da, dar s-a prins si faptasul.
Si ma gandeam ca e posibil ca sa nu imi pot repara masina pe CASCO deoarece "desteptul" care a furat-o nu are permis.
Dupa realizarea formalitatilor,poze peste poze,eventual expertiza asiguratorul achita reparatia si se ridica cu pretentii impotriva persoanei fizice responsabile

Alte discuții în legătură

Recuperarea datoriei. “ adrian58 adrian58 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati ce trebuie sa fac in urmatorul caz: Am avut si am si in acest moment asigurare casco la masina, in octombrie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anamariacelik anamariacelik intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)