avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... furt autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

furt autoturism

Buna seara,
Acum 3 zile mi s-a furat masina, am recuperat-o zgariata, lovita
Vreau sa stiu daca cei de la CASCO acopera reparatiile daca cel care a furat masina nu are permis.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:41, 24 Noiembrie 2011
Daca tot mai aveti indoieli, verificati daca acest eveniment este cuprins la capitolul excluderi din conditiile de asigurare.Asiguratorul nu poate refuza plata unei daune decat daca invoca una ditre excluderi privind furtul.
La CASCO indiferent cine a furat masina ea se va despagubi. fie suma asigurata daca este de nagasit sau este in imposibilitatea de a mai putea fi folosita, fie se repara daca reparatia este sub suma asigurata. Dupa reparatie si despagubire asiguratorul se va indrepta cu regres impotriva autorului furtului.Nu inteleg de ce va mai doare sufletul dde vinovat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea datoriei. “ adrian58 adrian58 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati ce trebuie sa fac in urmatorul caz: Am avut si am si in acest moment asigurare casco la masina, in octombrie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anamariacelik anamariacelik intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)