avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare diferenta sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare diferenta sulta

Buna seara! Am facut un schimb de locuinta cu diferenta. In data de 5 decembrie ar trebui sa mai primesc si ultima transa de bani,dar din cate am inteles din discutiile anterioare cu celalalt proprietar,ar trebui sa imi iau gandul de la bani,pentru ca nu are de unde sa mi-i dea.Este scris in contractul de schimb ca in data de 5 dec,trebuie sa imi restituie restul de sulta,dar daca nu o face ,eu ce am de facut pentru a-mi recupera banii? Pot solicita penalizari pentru zilele de intarziere pe suma?Unde sa ma adresez,notarului sau avocatului? multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:19, 24 Noiembrie 2011
Se cheama, in sensul recomandarii facute de catre av. Diana Ben...ca va notifica acel notar public faptul ca debitorul nu-si indeplineste conditiile cu privire la plata integrala a sumei prevazute in acel act! Acel document emis de acea autoriate va va sustine in fata instantei de judecata prin cererea in pretentii...
Am inteles! Atunci.....la tribunal cu mine! asta e!
Va multumesc din suflet pentru atentie si pentru lamuriri.
Am scris... instanta civila de judecata! Competenta este data prin pretentiile emise de reclamant, acest lucru insemnand ca pana la100.000 lei prima instanta care are competenta sa judece cererea este judecatoria!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vodafone georgepr georgepr Din 2001 pana in decembrie 2008 am avut pe firma un contract cu Vodafone. Din ianuarie 2008 am completat contractul cu un serviciu de date (internet) care ... (vezi toată discuția)
Este titlu executoriu promisiunea bilaterala de vinzare cumparare- autentica? br_nicku br_nicku Am o mare dilema! #-o Am calitatea de promitent cumparator intr-o Promisiune bilaterala de v/c , incheiata in fata unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa recuperez banii dati ca imprumut? Petrus1731 Petrus1731 Am imprumutat o persoana cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut datat si semnat de imprumutator, imprumutat si girant. Contractul nu a fost ... (vezi toată discuția)