Buna seara! Am facut un schimb de locuinta cu diferenta. In data de 5 decembrie ar trebui sa mai primesc si ultima transa de bani,dar din cate am inteles din discutiile anterioare cu celalalt proprietar,ar trebui sa imi iau gandul de la bani,pentru ca nu are de unde sa mi-i dea.Este scris in contractul de schimb ca in data de 5 dec,trebuie sa imi restituie restul de sulta,dar daca nu o face ,eu ce am de facut pentru a-mi recupera banii? Pot solicita penalizari pentru zilele de intarziere pe suma?Unde sa ma adresez,notarului sau avocatului? multumesc
Se cheama, in sensul recomandarii facute de catre av. Diana Ben...ca va notifica acel notar public faptul ca debitorul nu-si indeplineste conditiile cu privire la plata integrala a sumei prevazute in acel act! Acel document emis de acea autoriate va va sustine in fata instantei de judecata prin cererea in pretentii...
Am scris... instanta civila de judecata! Competenta este data prin pretentiile emise de reclamant, acest lucru insemnand ca pana la100.000 lei prima instanta care are competenta sa judece cererea este judecatoria!