avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Am o situatie in care as dorii sa stiu daca voi beneficia de concediu crestere copil: In anul acesta am terminat liceul, si m-am inscris pentru a beneficia de somaj, in cazul in care voi naste pe pe perioada indemnizatiei de somaj, voi putea beneficia dupa nasterea copilului de ccc?
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
Pop Ana Maria, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:29, 24 Noiembrie 2011
Da, conform art. 2 alin. 5 litera a) din OUG 111/2010 veti beneficia de indemnizatia lunara pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mama eleva calotescu_efimita calotescu_efimita Buna ziua!! As dori sa ma ajutati si pe mine cu mai multe informati! Sunt eleva in clasa a12a sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna aprilie as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil ralucaveronica ralucaveronica Buna ziua. Mă interesează sa stiu cum se procedează cu concediul de crestere a copilului pentru cel de-al doile copil. Am un baiat de un an si trei luni si ... (vezi toată discuția)