avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport minor cu procura?!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport minor cu procura?!

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti daca pot face pasaport pentru minora cu procura notariala de la tatal copilului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgia2000 , utilizator 20:36, 8 Decembrie 2011
Da, se poate.
Daca dvs. nu sunteti mama copilului, nu puteti sa aveti doar procura de la tata ci va trebuie procura si de la mama.
se poate in augus 2011 am facut asa ceva ,dar mare atentie nu peste tot se accepta procuri facute la notari cel mai sigur si fara sa intampinati probleme este ca procura sa fie facuta la ambasada este cerere tip se completeaza,nu are nevoie decat de datele dumneavoastra si cele ale copilului (nu in original)si nici nu mai trebuie apostila de la haga ,traducere,legalizare costa in italia 60 de euro in alte tari nu stiu dar pe aici este suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)