avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare auto

As vrea sa stiu daca eu imi pot recupera taxa de prima inmatriculare pentru o masina cumparata in octombrie 2007 si inmatriculata pe 16 ianuarie 2008.#-o Automobilul era nou, cumparat de la Di-Bas Bucuresti, cu o caruta de ani, pentru care voi plati pana la sfarsitul vietii, pentru ca am luat un credit pe care il refinantez la fiecare sase luni, din cauza crizei create de altii.X-(
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 19:23, 4 Decembrie 2011
Taxa de poluare se returneaza in urma sesizarii instantei de judecata si admiterii actiunii doar pentru autoturismele second hand achizitionate din Uniunea Europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto pentru masinile noi achizitionate din romania costi21 costi21 As dori sa stiu daca se restitue taxa pentru masinile achizitionate noi din Romania (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)