avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto pentru masinile noi achizitionate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto pentru masinile noi achizitionate din Romania

As dori sa stiu daca se restitue taxa pentru masinile achizitionate noi din Romania
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 12:42, 1 Decembrie 2011
Din pacate restituirea taxei de poluare in urma sesizarii instantei de judecata se face doar pentru autoturismele second hand achizitionate din spatiul comunitar (Uniunea Europeana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto mariavoican mariavoican As vrea sa stiu daca eu imi pot recupera taxa de prima inmatriculare pentru o masina cumparata in octombrie 2007 si inmatriculata pe 16 ianuarie 2008.#-o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)