avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere

sotul meu a incheiat cu o ruda de-a sa un astfel de contract in timpul casniciei.Acestia au murit iar noi am divortat si am deschis un proces de partaj.Fostul meu sot a oprit procesul de partaj deschizind un altul pentru a anula actul de vinzare cumparare cu clauza de intretinere motivind ca doar el s-a ocupat de batrini si ca in acestia intentionau defapt sa ii faca doar lui acte deoarece acest batrin era casatorit cu matusa mamei sotului meu ,acestia neavind mostenitori.Mentionez ca in ac eeasi zi in care s-a incheiat contractul de vinzare cumparare batrinul a facut inainte si un testament doar pe numele fostului sot.Eu mi-am indeplinit sarcinile am probat si cu martori dar si el a adus martori mincinosi desigur care au fost de partea lui.Este posibil sa se anuleze acest act?
Va rog din tot sufletul sa imi spuneti ce este de facut
:(
Cel mai recent răspuns: cajvandoina , utilizator 14:24, 25 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
nu erau parintii sotului,erau unchiul mamei sotului,iar pe perioada cit au trait nu au avut obiectii ca le-ar fi lipsit ceva si pe buna dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare mostenire neintabulata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult pentru un raspuns: unchiul meu a decedat acun 28 ani neavind copii eu si sotia lui nu am dezbatut succesiunea. Mostenirea (imobile primite de ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate Jorge75 Jorge75 Bună ziua. Cum as putea devenii proprietar 100%?Detin un testament și un act de vizare - cumpărare pe care mi l a făcut mătușa mea după decesul ... (vezi toată discuția)
Proces partaj bunuri comune cajvandoina cajvandoina in timpul casniciei sotul meu a incheiat cu un unchi de-al mamei sale prin alianta un contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere,acum insa dupa 14 ... (vezi toată discuția)