avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprieate este gresit intocmit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprieate este gresit intocmit

Am Titlul de Proprietate gresit intocmit.
Sunt persoane trecute care nu ar fi trebuit.
Anii au trecut, iar acum am nevoie de el.#-o
Ce trebuie sa fac?
La cine sa ma adresez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:34, 26 Noiembrie 2011
Trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere privind nulitatea partiala a titlului, referitor la persoanele care apar fara drept pe titlu.
De ce apar pe TP persoane care dvs. considerati ca n-au ce cauta acolo? Se poate invoca nulitatea absoluta partiala a TP in sensul radierii persoanelor inscrise acolo fara sa fi facut cerere in baza legii 169/1997, art. III lit. a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate vs. certificat de mostenitor marfan marfan Buna ziua, Ce poate face o persoana care detine un titlu de proprietate valabil, care-l indreptateste la posesie exclusiva asupra unei parti din bunurile ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate MihaiStefanel MihaiStefanel Buna tuturor, Ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 1991 bunicul meu a cumparat un teren de 115 MP, primind totodata si 100 MP de la stat, pentru care ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare titlu de proprietate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. De pe urma unui defunct au ramas 4 mostenitori, care au formulat cerere de reconstituire in termenul legal. Comisia judeteana a validat ... (vezi toată discuția)