salut,
se platesc taxe la fisc pentru o masina second hand cumparata dar neinmatriculata?
in decembrie 2006 am cumparat cu toate formele legale o masina de la primul posesor.
in intervalul de 30 zile avut la dispozitie pentru a o inmatricula pe numele meu (in alt judet) am avut un accident auto cu avarii care au facut imposibila circularea masinii si drept urmare am tras-o pe dreapta intr-o curte fara sa mai merg la rar/adm.fiscala pentru inmatriculare/inregistrare
acum am intilnit pe cineva cineva cu masina identica si doreste s-o cumpere ca sa-si ia diverse piese pe ea, iar ce ramane sa trimita la un service de dezmembrari.
mi s-a atras atentia ca exista riscul necesitatii platii de taxe pentru aceasta perioada. imi poate confirma cineva?
multumesc.
Daca in intervalul de 30 de zile nu ati incheiat formalitatile de inmatriculare vehicul pe numele dvs,pe cale de consecinta trebuie sa reluati procedura
Pentru tranzactionarea vehicului,aveti nevoie de certificat fiscal ,care nu poate fi eliberat de autoritatea fiscala decat dupa achitarea obligatiilor fiscale la zi
bun, si cine ma primeste pe mine sa inmatriculez un morman de fiare?
imi puteti detalia putin procedura? ca la prosti, pas cu pas, si nu cu niste recomandari generale?
mi-ar prinde bine...