avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccc

buna seara poate ma ajuta cineva. sunt in concediu pentru cresterea copilului pe perioada acestui concediu mai pot legal sa prestez si altceva ? adica vreau sa spun daca pot face o conventie de munca pe 2 ore pe .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 25 Noiembrie 2011
Pe perioada cat sunteti in concediu pentru cresterea copilului nu puteti realiza venituri supuse impozitului, intrucat se va suspenda plata indemnizatiei pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil? Aura24 Aura24 Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Conventie civila in timpul concediului de ingrijire a copilului ancaoroian ancaoroian Buna ziua, sunt in concediu nde crestere a copilului de 1 luna si pentru ca statul a micsorat indemnizatia, as dori sa stiu daca imi pot reintregi venitul ... (vezi toată discuția)
Solicitare date despre venituri in perioada concediu ingrijire copil ungcor ungcor Buna ziua, De curand mi s-a cerut de la Directia Asistenta Sociala o adeverinta privind veniturile realizate in perioada concediului de crestere copil. ... (vezi toată discuția)