avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu pot sa scot bani de la patron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu pot sa scot bani de la patron

cu pot sa scot bani de la patron daca am lucrat ri miam dat demisia si nu vrea sami mai dea bani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 26 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
danidej81 a scris:

cu pot sa scot bani de la patron daca am lucrat ri miam dat demisia si nu vrea sami mai dea bani.

Fie sesizati ITM-ul , fie actionati in instanta pe fostul angajator pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare danidej81 danidej81 ma intereseza cum sa fac sami scot salaru de la patron ca nu mai vrea samil dea? (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)
Daca nu mi s-a dat salariul,ce pot face? bughitza23 bughitza23 Buna ziua Nu am luat salariul pt luna decembrie,ce as putea face pe cale legala?(nu am semnat niciun stat de plata) (vezi toată discuția)