avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

ma intereseza cum sa fac sami scot salaru de la patron ca nu mai vrea samil dea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 28 Noiembrie 2011
Il actionati in judecata pe patron, aceasta este solutia, in caz ca refuza sa va plateasca drepturile salariale.
danidej81 a scris:

ma intereseza cum sa fac sami scot salaru de la patron ca nu mai vrea samil dea?

Fie sesizati ITM-ul , fie promovati o actiune in instanta ... ambele variante pot fi exercitate concomitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu pot sa scot bani de la patron danidej81 danidej81 cu pot sa scot bani de la patron daca am lucrat ri miam dat demisia si nu vrea sami mai dea bani. (vezi toată discuția)
Salariu barbumarian37 barbumarian37 eu lucrez la o firma si acum 2 saptamani am avut o explozie la un cauciuc de la camion..am anuntat sefu de coloana de cele intamplate care el mia zis sa al ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat cu carte de munca! r1vlaicu r1vlaicu Sunt angajat la un patron cu activitate in constructii!De peste 40 de zile.Dar inca refuze sa imi dea bani pe perioada muncita!Ce pot face?Dan! (vezi toată discuția)