avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat cu carte de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat cu carte de munca!

Sunt angajat la un patron cu activitate in constructii!De peste 40 de zile.Dar inca refuze sa imi dea bani pe perioada muncita!Ce pot face?Dan!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 20 Aprilie 2012
Aveti doua posibilitati care se pot exercita concomitent : sesizarea ITM-ului si/sau promovarea unei actiuni in instanta.
Sesizarea se depune la ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul .
Actiunea in instanta este de competenta Tribunalului in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu luci_p2008@yahoo.com luci_p2008@yahoo.com Buna ziua, Apelez la acest forum pentru un sfat de la experti. M-am angajat la o societate la care am muncit doua saptamani, mai exact 9 zile lucratoare. La ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale kamelya_ kamelya_ din septembrie 2012 si pana in 30 ianuarie 2013am lucrat ca sofer pe extern. In perioada respectiva nu am primit salariul mediu pe economie care mi se cuvenea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt ami recupera bani boghiceanuionel boghiceanuionel buna ziua doresc sa aflu cum pot sa ami recuperez bani dela firma saif tim timisoare am fost angajat am facut protectia munci si analizele medicale acuma miam ... (vezi toată discuția)